Cykelhold / klubregler

Der cykles Mountainbike hver lørdag fra Klubhuset i Gram Fritidscenter.
Lørdag kl. 13.00

“Ingen efterlades alene”

Gram Cykelklub er en cykelklub, hvor det sociale samvær betyder meget. Derfor er det vigtigt, at fællesturene har et forløb, hvor alle kan være med.
I disse klubregler har vi forsøgt at give nogle retningslinjer for , hvordan trænings-turene skal forløbe, så vi alle har det samme udgangspunkt for at køre sammen.

Holdinddeling (A, B og C hold)

Det vil ret tidligt på sæsonen vise sig, at det ikke er muligt at cykle i én stor gruppe.
Dertil er vi for forskellige ryttere, og vores ønsker er forskellige.
For at undgå uenigheder på turene kan der køres i flere hold (A, B og C hold)

A holdet kører først afsted, og er det hold, som gerne vil køre langt og rimelig hurtigt.

B holdet kører dernæst, og er det hold, som gerne vil køre forholdsvist langt og måske også rimeligt hurtigt.

C holdet kører til sidst, og er det hold, som gerne vil holde et moderat tempo og køre en overskuelig distance.

Det er ikke meningen, at man skal føle sig fast på et hold. Synes man, at formen er til det, kan man jo prøve et andet hold.
Udgangspunktet for denne inddeling er, at man “seeder” sig selv til et hold. Altså; hvor mener du, det vil være bedst for dig at køre i dag ?
Det er også sådan, at hvis kræfterne alligevel ikke slår til, ja så efterlades man ikke alene, men får hjælp fra det øvrige hold.